Producător: MediGrun Germania
Cod produs: SCUP07
Disponibilitate: Indisponibil
340 Lei

Ce sunt antioxidanții și cum funcționează?

Oxidarea este un proces natural, care produce daune tuturor celulelor, iar antioxidanții sunt substanțele care le apăra de aceste efecte adverse.

Știm cu totii că fiecare celula prezentă în corp are nevoie de oxigen pentru a ramane în viata. Cu toate acestea, oxigenul este responsabil și pentru deteriorarea celulelor ca urmare a procesului de oxidare. Ca un rezultat al oxidării apar radicalii liberi, care au efect dăunator asupra celulelor. În cazul În care daunele cauzate de radicalii liberi se întind pe o perioada mare de timp, este posibil să apară cancerul.

Însă rolul antioxidanților este tocmai să repare aceste daune. Antioxidanții prezenți în alimentele pe care le consumăm fac același lucru celulelor corpului nostru. Practic, rolul antioxidanților este de a opri procesul de oxidare prin neutralizarea radicalilor liberi formați în timpul oxidării. Organismul nostru are nevoie de aprovizionare constantă cu antioxidanți.

Antioxidantul  MediGrun conține: mangostanul, fructele de goji, rezveratrolul.

Mangostanul mai este numit ''Sănătatea întregului corp''- întărește sistemul imunitar. Flavonoidele și flavonii stimulează alți antioxidanți, inclusiv vitaminele C si E, la un nivel mai mare de protecție.
Combate inflamația. Ajută la prevenirea umflării țesutului, lucru care poate duce la apariția altor afecțiuni.
Îmbunătățește comunicarea celulelor. Xantonii din mangostan îmbunătățesc comunicarea celulei la celula a organismului astfel încat lupta împotriva atacului și răspandirii bolii. De asemenea, accelerează procesul de vindecare și recuperare.
Încetinește deteriorarea ADN-ului. S-a dovedit ca xantonii contracarează deteriorarea ADN-ului, reducand riscurile de agenți cancerigeni și mutageni.
Ajută sistemul limfatic să elimine celulele moarte.

Fructele Goji sunt bogate în antioxidanți, în mod special în carotenoizi și zeaxanthin.
Un beneficiu foarte important al acestor fructe este că ajută la întărirea sistemului imunitar și la păstrarea stării de sănătate.
Polizaharidele din fructele goji fac minuni pentru glanda hipofiză și stimulează eliberarea hormonului de creștere (HGH). Acesta este un hormon principal și poate inversa efectele îmbătranirii,facandu-ne să ne simțim și să aratăm mai bine.
Fructele goji au de asemenea o mare capacitate de absorbție a radicalilor liberi de oxigen, foarte important în prevenirea oxidării și păstrării stării celulelor și, implicit, în prevenirea îmbătranirii celulare, previn stările de oboseală și surmenaj, sunt foarte bune și în ameliorarea migrenelor și insomniilor.
Cercetările au arătat că fructele  goji sant foarte eficiente în creșterea fertilității și îmbunătățirii functiei sexuale, mai ales la bărbați.

Resveratrolul “regele antioxidantilor” – extras în special din plantele cu fructele de culoare închisă, este cunoscut datorită efectului său puternic antioxidant.
Protejează inima și vasele sanguine- resveratrolul, prin acțiunea sa puternic antioxidantă, previne întărirea și îngroșarea vaselor de sange și previne agregarea plachetară.
Protejează sistemul cerebral- previne moartea celulelor neuronale și reduce astfel riscul unor afecțiuni neurodegenerative precum Alzheimer si Parkinson.

Continut: resveratrol - 100 mg, mangostan - 80 mg, extract de goji - 150 mg.
Administrare: Se recomandă adulților cate 1 capsula de 3 ori pe zi, iar copiilor de la varsta de 3 ani cate 1 capsulă pe zi.
Ambalare: 60 capsule.
Producator: MediGrun Naturprodukte GmbH, Germania.

Acest produs este  obtinut din agricultura ecologica controlata.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!