Politica de confidențialitate

Furnizarea de informații clienților

La înregistrare pe Site-ul www.biolife.md clientul oferă următoarea informație: numele, prenumele, telefonul, adresa de e-mail,Adresa de livrare a produsului parola pentru a accesa site-ul.

Prin trimiterea datelor personale la Conectare / Inregistrare pe site, Clientul este de acord cu prelucrarea datelor pentru o perioadă nedeterminată pentru îndeplinirea obligațiilor vânzătorului față de client, vânzarea bunurilor și serviciilor, precum și pentru a promova produsele și serviciile acestuia.

Vanzatorul utilizează datele furnizate de client atâta timp cât clientul este înregistrat pe site, în următoarele scopuri:

pentru înregistrare / autorizare a Clientului pe site;

pentru procesarea comenzilor și îndeplinirea obligațiilor sale  către client;

pentru desfășurarea promoțiilor, promovarea produselor și serviciilor;

pentru analiza caracteristicilor de consum ale clientului și furnizarea de recomandări personale;

pentru participarea clientului in programul de fidelizare biolife.md

Furnizarea și transferul de informații primite de catre Vanzator

Nu este considerat o încălcare a angajamentelor transmiterea de informații în conformitate cu cerințele legislației Republicii Moldova, valabile și aplicabile.

Vânzătorul are dreptul de a utiliza tehnologia "cookies". "Cookies" nu conțin informații confidențiale și nu sunt partajate cu terțe părți.

Vânzătorul primește informații despre adresele IP ale vizitatorilor www.biolife.md și informații despre cum aceștia au accesat site-ul www.biolife.md. Această informație nu este folosit pentru a identifica un vizitator.

Vânzătorul nu este responsabil pentru informațiile furnizate de către client pe site, într-o formă accesibilă.

Stocarea și utilizarea informațiilor de către client

Clientul este de acord să nu divulge unor părți terțe numele de utilizator și parola folosite pentru a le identifica în www.biolife.md

Clientul se angajează să asigure promptitudine în stocarea și utilizarea parolei si a login-lui (inclusiv, de a utiliza programe anti-virus, folosind combinații alfanumerice complexe atunci când creează o parolă care nu este disponibilă pentru calculatoare terțe )

Informaţie pentru Consumatori

Autoritatea abilitată cu funcţii de protecţie a consumatorilor în Republica Moldova: 

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor

Adresa: mun. Chişinău, str.Vasile Alecsandri, 78
Tel.: 74-14-64 
Email: [email protected]
www.consumator.gov.md

Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă, sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului